BIRTH ANNOUNCEMENTS

werkwijze

recent werk

Jullie verwachten een klein wonder! Gefeliciteerd! Ik help jullie graag om dit geweldige nieuws op een originele manier te vertellen! 

Een nieuw leven vieren we graag in stijl. Een persoonlijke eerste kennismaking, met een stijlvol geboortekaartje. Niet alleen het geboortekaartje maar de totale aankleding, van envelop tot kraamborrel kaartjes tot sluit sticker. Door een klein detail toe te voegen zoals een houten hartje of een handgemaakte stempel maken we er een origineel cadeautje van!

Ik ontwerp alles met de hand, dus daardoor is ook alles mogelijk. Stuur mij een berichtje met jullie wensen.

Afhankelijk van je wensen ga ik graag voor je aan de slag. Het doorspreken van je wensen doe ik het liefst persoonlijk, ik kan jullie dan ook meteen papier samples laten zien en voelen. 

Woon je niet in de buurt? Geen enkel probleem. We plannen dan in overleg een Skype/bel date in.

Hierna ga ik voor jullie aan de slag en binnen de afgesproken tijd ontvangen jullie via mail van mij de eerste voorstellen. Vervolgens kunnen jullie feedback geven en werken we samen tot een resultaat waar jullie 100% tevreden mee zijn! (incl een gratis proefkaartje).

Na de geboorte van jullie kindje pas ik de laatste gegevens aan en regel ik het proces met de drukker. En dan.. wachten tot het pakketje van de drukker op jullie mat valt.

prijzen

recent werk

Awesome

with a special touch

Recent werk