BRAND IDENTITY

for creatives

werkwijze

recent werk

Ik help creatieve ondernemers zichzelf te showen aan de buitenwereld. Met een brand identity die past bij jou als geen ander. 

Ik geloof dat er een verhaal achter elk bedrijf zit en ik zou jou, je passie en doelgroep graag beter willen leren kennen. Het is tijd om te laten zien wie je bent, waar je voor staat en wat voor moois jij te bieden hebt!

Mijn doel is om voor jou een eindproduct te creëren, dat je unieke kwaliteit laat zien en tegelijkertijd een effectieve marketingtool voor je bedrijf levert. Ik neem de tijd om nauw met je samen te werken om ervoor te zorgen dat je bedrijf er boven uit springt.

Een brand identity bestaat niet uit alleen maar een logo, maar is een groter geheel van hoe jij je presenteert aan je omgeving. 

Ik help je graag verder met het uitbreiden en realiseren van je huisstijl. Van visitekaartjes en promotiematerialen tot verpakkingen en een passende website. Afhankelijk van je wensen ga ik graag voor je aan de slag. Het doorspreken van je wensen doe ik het liefst persoonlijk. Woon je niet in de buurt? Geen enkel probleem. We plannen dan in overleg een Skype/bel date in.

Stuur mij gerust een berichtje met al je wensen en ideeën.

prijzen

recent werk

Recent werk