Webdesign

Authentic

for creatives

werkwijze

recent werk

Met een passie voor detail en natuurlijke eenvoud heb ik mijzelf gespecialiseerd in het maken van unieke merken en onderscheidende websites.

Het ontwikkelen van prachtige en unieke, op maat gemaakte websites die perfect aansluiten bij je merk- en bedrijfsdoelstellingen. Ik geloof dat er een verhaal achter elk bedrijf zit en ik zou jou, je passie en doelgroep graag beter willen leren kennen.

Mijn doel is om voor jou een eindproduct te creëren, dat je unieke kwaliteit laat zien en tegelijkertijd een effectieve marketingtool voor je bedrijf levert. Ik neem de tijd om nauw met je samen te werken om ervoor te zorgen dat je bedrijf er boven uit springt.

Ik werk met 2 soorten CMS systemen. Wordpress en Showit. Welk platform voor jou het beste werkt, daar komen we samen achter in een kenningsmakingsgesprek.

Wat is Wordpress? Even kort samengevat: wordpress is een open-source CMS systeem. Met de juiste plugins en themes maken we samen een mooie functionele website.

En wat is Showit dan? Showit is super gebruiksvriendelijk, mobile-friendly en het creatiefste platform dat ik ken. Wil je net iets meer vrijheid, dan is dit drag- en dropsysteem, gemaakt door en voor fotografen, ontwerpers en andere creatieve ondernemers echt iets voor jou!

Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op.

prijzen

recent werk

Recent werk