Klik op een foto

Het gezicht achter Built by Britt ben ik, Britt. Van jongs af aan was ik al creatief, maar omdat ik nog niet helemaal wist waar ik met mijn creativiteit heen wilde heb ik mijn diploma’s aan creatieve opleidingen behaald. Mijn creatieve passies groeide uit tot Built By Britt, waarmee ik dat kan doen wat ik het liefste doe: ontwerpen en fotograferen. In mijn vierde jaar van het Sint Lucas in Boxtel hebben we een student company opgericht en daarmee de Young Entrepreneurs of the Year award gewonnen, uitgeroepen door Jong Ondernemen. (www.jongondernemen.nl)

← TERUG

7 jaar and counting... Ik kan me mijn leven niet meer voorstellen zonder mijn partner, Stefan. Samen beginnen we aan de verbouwing van ons droomhuis eind 2019.

We houden van skiën in Ischgl, weekendjes eruit trekken en wielrennen in buitenlandse stadjes, als we niet ergens aan een speciaal biertje zitten op een terrasje in de zon.

← TERUG

In mei 2019 maakte zij mij moeder. We hebben haar Riva genoemd, genaamd naar Riva del Garda (wat behoort tot een van de mooiste dorpjes van het Gardameer).

Ontzettend trots dat zij onze dochter is en we kunnen niet wachten totdat ze opgroeit in ons gezin.

← TERUG

Mijn vriendinnengroep, samen delen we lief en leed en staan we altijd voor elkaar klaar. ♡

← TERUG

Tijdens mijn bachelor werd ik verliefd op moderne letters. Als grafische vormgeefster heb ik elke dag met typografie te maken en hoe leuk is het dan om teksten eerst met de hand te tekenen en daarna met de computer fine te tunen? Ik gebruik dit vooral voor geboorte- / trouwkaarten (zoals op de foto te zien; een welkomstbord voor jullie trouwdag) en brand identities om zo iets unieks te creëren voor jou! Ik ontwerp niet alles volgens typografische regels maar werk vooral vanuit mijn gevoel en wat daar op dat moment het beste bij past. Zo creëer ik een echt Built by Britt ontwerp voor jou!

← TERUG

These are
my favorites

video

Bekijk hier mijn promo

Modern 
handlettering

my story

These are
my favorites

Klik op een foto

love

greatest

My

credits

friends!

best

My

girl

it's a